Načini plaćanja i dostava

U Srcu lubenice možete kupovati nakon što se registrirate kao korisnik. Registracija, osim mogućnosti kupovanja, donosi i druge pogodnosti - primjerice, obavijesti o novim knjigama, pregled dosadašnje kupovine i dr. Registracijom pristajete na navedene uvjete prodaje i uvjete dostave, te na uvjete korištenja. Kod popunjavanja formulara registracije, polja koja su označena kao obvezna moraju biti popunjena da bi registracija bila potpuna.

Načini plaćanja


U Hrvatskoj omogućujemo slijedeće načine plaćanja:

  1. Pouzećem Hrvatskom poštom. Plaća se gotovinom prilikom preuzimanja. Iznos poštarine je 20 do 25 kuna.
  2. Virman (za pravne) ili internet bankarstvo (za fizičke i pravne osobe). Po zaprimljenoj narudžbi šaljemo ponudu na Vašu e-mail adresu na temelju koje ćete platiti. Naručene knjige u mogućnosti smo dostaviti nakon što uplata bude prikazana na našem žiro-računu. Pri ovom načinu plaćanja cijeni knjige je potrebno pridodati iznos poštarine (15-20 kn).
  3. Moneybookers za gotovinu i kreditne kartice - American Express, MasterCard i Visa, Diners, JCB. Plaćanje putem kreditnih kartica se odvija putem Moneybookers e-mail načina plaćanja. Ovo je jedan od najsigurnijih i najbržih sistema elektronskog plaćanja. Naručene knjige dostavljamo nakon što primimo uplatu na naš Moneybookers račun. Priovom načinu plaćanja cijeni knjige je potrebno pridodati iznos poštarine (15-20 kn).

NAPOMENA: Za moguća odstupanja u cijeni poštarine kontaktirat ćemo vas putem e-maila. Moguće je, po dogovoru, osobno preuzeti kupljenu knjigu i tako izbjeći plaćanje poštarine.

 


Iz inozemstva omogućujemo slijedeće načine plaćanja:

  1. Moneybookers za gotovinu i kreditne kartice -American Express, MasterCard i Visa, Diners, JCB. Nakon što te knjigu kupili i obavijestili nas o načinu na koji želite da vam kupljeno isporučimo (hitno, zrakoplovom, obično) - šaljemo e-mailom podatke za uplatu poštarine (iznos ovisi o brzini i težini pošiljke). Nakon što zaprimimo uplatu šaljemo Vam knjige.
  2. Za iznose iznad 1000 kuna (140 Eura) moguće je plaćanje putem deviznog računa.Po zaprimljenoj narudžbi šaljemo ponudu na Vašu e-mail adresu temeljem koje ćete platiti. Ponuda uključuje cijenu knjiga i poštanskih troškova u eurima. Kako poštarina ovisi o težini i brzini pošiljke potrebno je napomenom naglasiti na koji način želite da Vam pošaljemo knjige (hitno, zrakoplovom ili obično). Naručene knjige u mogućnosti smo dostaviti nakon što Vaša uplata bude prikazana na našem deviznom računu. Podatke o našem deviznom računu poslati ćemo Vam putem e-maila.

 

Načini dostave


Dostava knjiga vrši se putem Hrvatske pošte. Vrijeme isporuke je 3-5 dana. Ukoliko želite hitnu pošiljku, naznačite nam to u narudžbi. Moguće je, po dogovoru, osobno preuzeti kupljenu knjigu i tako izbjeći plaćanje poštarine.

Naručivati možete i putem telefona : 01/ 410 74 81,  091/59 63 111 i 098/915 91 39. Za inozemstvo brojevi bi glasili: 0038514107481 ili mobiteli - 00385915963111 i 00385989159139.

Za sva pitanja, želje ili dogovore slobodno nam se obratite putem e-maila ili navedenog telefona.